Baby Spa Zuiver logo

Baby jacuzzi Brabant

Wist jij dat er special baby jacuzzi’s in Brabant zijn waar je jouw baby heerlijk kunt laten ontspannen op jonge leeftijd? In onze baby spa zorgen we ervoor dat jouw baby rustig kan ontspannen in het bubbelende water van onze speciale baby jacuzzi. Voor een bijzonder uitje met jouw baby ben je altijd welkom bij BabySpa Zuiver in Brabant.

Brabant baby jacuzzi

Ontspannen in een baby jacuzzi

Een baby jacuzzi wordt gebruikt voor het floaten van jouw pasgeboren kindje. Deze speciale ontspannende behandeling grijpt terug op de zwangerschap, waarin de baby negen maanden lang dobberde in de buik. Dit veilige gevoel kan in een baby jacuzzi weer worden opgeroepen. Het warme rustig bewegende water in combinatie met de bubbels zorgt ervoor dat de baby zich volledig kan ontspannen, net als tijdens de zwangerschap. Het geeft je baby een gevoel van geborgenheid en rust en werkt kalmerend, waardoor floaten ook voor onrustige baby’s een uitkomst biedt.

Toegevoegde waarde

Naast dat het ontspannend werkt voor een baby om te dobberen in warm bubbelend water heeft ook nog een positief effect op de ontwikkeling van je baby. Het floaten heeft dan ook op meerdere vlakken een toegevoegde waarde:

Baby jacuzzi brabant

Bovendien ben je als ouder constant aanwezig tijdens het ontspannende moment voor je baby en kun je ook even samen zijn, wat goed is voor jullie onderlinge band. Wil je nog meer samen doen? Dan is het bij BabySpa Zuiver in Brabant ook mogelijk om een massage of yogasessie te boeken voor meer huid op huid contact om de band te versterken.

Van 2 weken tot 8 maanden oud

Wist jij dat er special baby jacuzzi’s in Brabant zijn waar je jouw baby heerlijk kunt laten ontspannen op jonge leeftijd? In onze baby spa zorgen we ervoor dat jouw baby rustig kan ontspannen in het bubbelende water van onze speciale baby jacuzzi. Voor een bijzonder uitje met jouw baby ben je altijd welkom bij BabySpa Zuiver in Brabant.

Reserveer nu jullie moment in de baby jacuzzi

Wil jij jouw baby de mogelijkheid geven om lekker te ontspannen terwijl jullie kunnen genieten van wat quality tijd samen? Boek dan een moment in onze baby jacuzzi. Je krijgt alles wat je nodig hebt om de baby veilig te laten relaxen. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.