Baby Spa Zuiver logo

Baby spa Breda

Wil jij graag iets samen doen met je pasgeboren baby en wil je de ontwikkeling stimuleren? Bij onze baby spa kun je verschillende behandelingen boeken voor jouw baby, voor het versterken van de jullie band en voor wat ontspanning. BabySpa Zuiver in Breda biedt een moment voor jullie als ouders samen met de baby.

Waarom naar een baby spa?

Een baby spa is een ideale plek om de band tussen ouder en baby te versterken. Voor pasgeboren baby’s is het belangrijk om veel in contact te zijn met de ouders om de onderlinge band te ontwikkelen en BabySpa Zuiver biedt jou en je baby graag die mogelijkheid. We zorgen voor rust en ontspanning, samen genieten staat bij ons centraal. Naast het moment voor jullie samen hebben de behandelingen in onze baby spa ook nog een positieve stimulans op de ontwikkeling van jouw baby. Extra reden dus om langs te komen bij BabySpa Zuiver in Breda.

baby spa breda

Verschillende behandelingen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende behandelingen die ook met elkaar zijn te combineren voor een heerlijk relaxt moment voor jou en de baby. Je kunt bij ons langskomen voor:

Je kunt de behandelingen ook combineren tot een arrangement waarbij je jouw baby laat ontspannen en laat bewegen. Bekijk snel alle mogelijkheden bij BabySpa Zuiver in Breda.

Zuivere producten

Wij begrijpen dat je voor je baby alleen het allerbeste wilt en dat alles zo zuiver mogelijk is. Daarom maken we bij BabySpa Zuiver alleen gebruik van de meest zuivere producten. Er worden alleen parfum- en parabeenvrije producten gebruikt en het speelgoed dat beschikbaar is voor de baby’s is BPA-vrij. De massageolie voor de baby massage is bovendien 100% natuurlijk en voor het floaten wordt na elke behandeling het water ververst en opnieuw gevuld met gezuiverd water. Alles voor een zuivere en positieve ervaring voor jouw baby.

Kom langs in de baby spa!

Wil jij ervaren hoe het is om samen met je pasgeboren baby iets leuks te ondernemen en tegelijkertijd aan jullie onderlinge band werken? BabySpa Zuiver in Breda ontvangt jou en je baby graag. De behandelingen zijn geschikt voor baby’s van twee weken tot acht maanden oud. Boek direct jouw gewenste pakket en dan zien we je snel in onze spa. Voor meer informatie kun je uiteraard ook altijd contact opnemen.

voetjes baby spa zuiver