Baby Spa Zuiver logo

Baby spa Zeeland

Wil jij met je baby in Zeeland gebruikmaken van de ontspannende mogelijkheden van een baby spa? Laat je kleine wonder genieten van de verschillende behandelingen en breng samen kostbare tijd door. Bij Babyspa Zuiver ben je van harte welkom om samen te genieten van een ontspannen spa dagje. Gelegen vlakbij Zeeland voor een aangename ontspannen ervaring.

Wat is een baby spa?

Een baby spa is een welnesscentrum dat speciaal is ingericht voor baby’s, over het algemeen in de leeftijd van twee weken tot acht maanden oud. In de baby spa vind je veelal baby jacuzzi’s, de kleinere variant van de gewone jacuzzi, waar baby’s in kunnen floaten. In dit kleine badje kunnen baby’s voorzien van een drijfband en een zwemluier vrij ronddobberen. Het warme water en de kleine kabbelingen van de bubbels geeft ze een veilig gevoel wat ze herkennen vanuit de tijd dat ze in hun moeders buik zaten. Naast de mini jacuzzi beschikt onze baby spa vlakbij Zeeland net als een echte spa over een aantal behandelingen om te ontspannen, zoals een massage of yogasessie.

Unieke ervaring voor je baby

Een dagje in de baby spa is een unieke ervaring voor iedere baby, maar ook voor jou als ouder. Door samen te zijn en contact te maken tijdens de ontspannen momenten voor je baby versterk je de onderlinge band. Het geeft jouw baby een gevoel van vertrouwen en het stimuleert bovendien de ontwikkeling van je pasgeboren kindje. Het floaten bevordert namelijk op verschillende manieren de groei van je baby, zowel fysiek als mentaal. Dat maakt een dagje in de baby spa van BabySpa Zuiver een unieke ervaring. We verwelkomen je dan ook graag in onze spa, gelegen op een kleine rijafstand van Zeeland.

Combineer diverse behandelingen

Een uitje naar de baby spa kun je inrichten zoals je dat zelf wilt. Je kunt kiezen uit meerdere behandelingen of gaan voor een combinatie. Bij BabySpa Zuiver kun je de volgende behandelingen combineren:

Bij alle behandelingen staat het contact tussen jou en je baby centraal en zorgen wij ervoor dat alles geregeld is. Je krijgt alle benodigdheden en mag met twee personen bij de behandelingen zijn. Wil je liever wat meer privacy? Dan kun je ook een privésessie boeken waarin je jouw eigen ruimte krijgt en je met zes personen aanwezig mag zijn.

baby spa zeeland

Ontdek de baby spa in Zeeland

Wil jij graag eens met je baby naar een echte baby spa? Kom dan naar BabySpa Zuiver, gelegen in de buurt van Zeeland, om liefdevol te genieten met je baby en samen tot rust te komen. Boek direct een van de behandelingen of kies voor een arrangement. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze baby spa dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je graag aan de beste ervaring in onze spa.

voetjes baby spa zuiver