Baby Spa Zuiver logo

Baby wellness Brabant

Je baby verzorgen met echte wellness in Brabant. Dat is wat BabySpa zuiver jou en jouw baby biedt. In onze salon in Breda brengen we jouw kleine wonder tot rust met de beste ontspanningsbehandelingen.

Wellness voor je baby

Wellness voor je baby. Dat klinkt misschien een beetje gek. Toch wordt het een populaire trend, en dat is niet voor niets. Onze kwalitatieve behandelingen zijn goed voor je baby. Omdat we bij BabySpa Zuiver producten gebruiken die parfum- en parabeenvrij zijn, kan je kroost echt tot rust komen. De effecten van onze wellness zijn aantoonbaar positief en dragen zelfs bij aan de ontwikkeling. Zo kan je echt liefdevol genieten met je baby.

Behandelingen

Bij BabySpa Zuiver bieden we verschillende behandelingen die grote voordelen hebben. Zo bieden wij wellness aan in meerdere vormen en aansluitend op de behoefte van jouw kind. We bieden drie hoofdbehandelingen aan bij BabySpa Zuiver, met elk een eigen uitwerking:

Omdat deze behandelingen voor baby’s natuurlijk anders werken dan bij oudere kinderen of volwassenen, leggen we duidelijk uit wat deze precies inhouden.

Floaten

Floaten is de grootste en belangrijkste behandeling die we aanbieden. Het zorgt voor de optimale wellness voor je baby. Bovendien is BabySpa Zuiver één van de weinige salons in Brabant waar dit mogelijk is. In Breda zijn we zelfs de enigen die dit bieden.

Maar wat houdt het in? We leggen je baby voorzichtig in een veilige drijfband, die we in een bad laten met licht golvend water. Je baby trappelt in het water, wat lastiger is dan normaal. Omdat het water golft, ontwikkelt je kind al op vroege leeftijd de balans en coördinatie. Het water bubbelt en is warm, tussen de 36 en 37 graden. Daarom voelt het prettig aan.

Massage

Voor de massage gebruiken we een eeuwenoude Indiase methode, die bijdraagt aan de ontwikkeling van je baby. Deze ervaart de behandeling als echte wellness: je jonge kind heeft namelijk behoefte aan aanrakingen. Sterker nog, het is één van de belangrijkste levensbehoeften van je baby.

We laten je zien hoe je masseert, zodat jullie elkaar leren kennen door aanrakingen. Het zorgt voor een vergrote vertrouwensband tussen jou en je baby.

Daarnaast is een massage ook gezond: zo helpt het bijvoorbeeld tegen krampjes in de maag en darmen.

Yoga

Misschien wel de meest opvallende optie van de drie: yoga voor je baby. Natuurlijk gaan we je kind geen oefeningen op een mat leren. Maar baby-yoga is desondanks ook goed voor de ontwikkeling van de spieren.

Je beweegt samen met je kind, terwijl je ook regelmatig contact maakt door aanrakingen. Met liedjes en versjes dagen we samen je baby uit om weer te bewegen, waardoor jullie band versterkt en de spieren zich beter ontwikkelen.

Het zorgt ervoor dat alle spanning uit het lichaam verdwijnt en jullie tevreden samen, volledig tot rust gekomen, naar huis kunnen gaan.

Prijzen Babyspa Zuiver

Zo bieden we de beste wellness voor je baby in Brabant. Dat doen we ook nog eens voor mooie prijzen. Zo is het mogelijk om verschillende behandelingen te combineren voor een ultieme relaxdag. De Float Combi is hiervan een goed voorbeeld: voor €44,- kunnen jullie samen optimaal genieten van een float-behandeling, met aansluitend een massage en yoga-sessie. Ook privé-behandelingen zijn mogelijk. Zodat je tijdens en na de behandeling optimaal tot rust komt en de band tussen jou en jouw baby echt centraal staat. Een Float Combi Privé is daarnaast voordeliger dan verschillende losse behandelingen: €79,-. Alle andere behandelingen zijn ook te vinden op onze website.

De baby wellness Brabant

Dus wil je echt werken aan de ontwikkeling van je baby, en tegelijkertijd de band versterken en tot rust komen? Dit kan allemaal bij BabySpa Zuiver in Breda. Met echte aandacht voor wellness voor je baby, als één van de enige salons in Brabant.

Wil je meer over onze behandelingen te weten komen? Neem dan contact op met ons! Of boek meteen een behandeling op onze website. We verwelkomen jou en je baby graag!

voetjes baby spa zuiver