Babymassage Brabant

Wil jij een baby massage boeken in Brabant om samen met je pasgeboren kind te ontspannen? Bij BabySpa Zuiver bieden we de mogelijkheid om een speciale massage voor je baby te reserveren. Zo kan je zoontje of dochtertje rustig ontspannen en kun jij als ouder werken aan de band met je kind. Een moment samen helpt de band te versterken, dus ben je van harte welkom bij Baby Spa Zuiver in Brabant.

Shantala babymassage

Wij gebruiken bij onze baby spa een eeuwenoude massagemethode die speciaal gericht is op baby’s. De uit India afkomstige Shantala babymassage is in dit land een dagelijkse routine. Het is een ritmische lichaamsmassage die uitgaat van het belang van aanrakingen voor een baby. Het wordt zelfs gezien als een van de belangrijkste levensbehoeftes van een baby. Een massage zorgt daarom voor geborgenheid en vertrouwen en omdat je dit als ouder en baby samen doet versterkt het de onderlinge band. De massage is daarmee geschikt voor baby’s van twee weken tot acht maanden.

Positieve effecten babymassage Brabant

Een babymassage bij BabySpa Zuiver in Brabant heeft naast het versterken van de band tussen ouder en kind nog een aantal positieve effecten op de baby.

Het maakt een babymassage een uitstekende mogelijkheid om je baby eens lekker te verwennen en de lichamelijke ontwikkeling te bevorderen.

Zelf masseren

Bij BabySpa Zuiver leer je onder begeleiding van een professional zelf de baby te masseren. Door het masseren komen er zowel bij jou als bij de baby stofjes vrij, zoals het gelukshormoon endorfine en het knuffelhormoon oxytocine. De aanrakingen zorgen ervoor dat de baby zich op zijn gemak voelt bij jou als ouder en helpt het kindje ontwikkelen. Het werkt dus ontspannend voor beiden, maar ook voor het opbouwen van de band tussen ouder en kind. Onder begeleiding leer je hoe je jouw baby het beste kunt masseren, van de buik naar de armen en benen en via de rug en billen naar het hoofd. Een babymassage is een fijne en rustgevende ervaring voor zowel ouder als kind.

Reserveer direct een babymassage Brabant

Ben jij op zoek naar een uitje met je baby in Brabant? Boek dan een baby massage bij BabySpa Zuiver en ontdek samen met jouw baby de ontspannende en versterkende werking van aanraking. Voor meer informatie of vragen over de baby massage kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je een ontspannen dagje met je baby? Kijk dan naar de arrangementen en kies voor een combinatie met bijvoorbeeld floaten of yoga.