Baby Spa Zuiver logo

Babyspa Antwerpen

Wil jij met je pasgeboren baby de babyspa dichtbij Antwerpen bezoeken? Maak dan gebruik van onze ontspannende mogelijkheden! Geniet samen met je baby van de diverse behandelingen en arrangementen die we aanbieden en kom helemaal tot elkaar dankzij het doorbrengen van kostbare tijd. Is jouw baby tussen de twee weken en acht maanden oud? Bij BabySpa Zuiver ben je samen met je partner en baby van harte welkom voor een uitgebreide spa dag.

Een babyspa dichtbij Antwerpen: wat kun je hier doen?

BabySpa Zuiver is een wellnesscentrum dat speciaal is ingericht voor het tot rust laten komen van baby’s. Gebruikelijk zijn de baby jacuzzi’s, waarin baby’s kunnen floaten. Dankzij het dragen van een drijfband en zwemluier kunnen baby’s vrij ronddobberen in warm water. Het geeft ze een veilig gevoel, wat ze herkennen vanuit de tijd dat ze in hun moeders buik zaten. Naast floaten kunnen baby’s bij onze babyspa in omgeving Antwerpen ook terecht voor een massage of yogasessie. Deze oefeningen zijn goed voor de onderlinge band tussen ouder en baby en bevordert de ontwikkeling en groei.

babyspa antwerpen

Voor welk arrangement gaan jullie?

Bij een bezoek aan onze babyspa dichtbij Antwerpen kun je zelf kiezen welke behandelingen je samen zou willen meemaken. Kies alleen voor het floaten of combineer dit met een andere behandeling naar keuze en maak er een echt arrangement van. Combineer bij ons de volgende behandelingen:

Het persoonlijke contact tussen jou en je baby staat bij elke behandeling centraal. Wij zorgen voor een fijne, rustgevende en veilige omgeving. Bij een moment in onze Babyspa dichtbij Antwerpen mogen twee personen aanwezig zijn. Wil je liever dit speciale moment met meer familieleden of dierbaren meemaken? Dan kun je ook een privésessie boeken waarin je jouw eigen ruimte krijgt en je met zes personen aanwezig mag zijn. Wij houden ons aan deze aantallen zodat de spa een rustige en veilige omgeving blijft. Al het speelgoed in het wellnesscentrum is BPA-vrij en alle producten bevatten geen parfum en parabenen. Onze massageolie bestaat uitsluitend uit natuurlijk ingrediënten.

Een waardevolle ervaring voor ouder en baby

Om een sterke band tussen ouder en baby te creëren is het essentieel om veel tijd samen door te brengen. Samen ontspanning opzoeken geeft een gevoel van vertrouwen, wat de onderlinge band versterkt. Tijdens een massage of een yogasessie komt je baby helemaal tot rust, terwijl jullie samen een unieke ervaring meemaken. Ook floaten bevordert op diverse manieren de groei van je baby: zowel mentaal als fysiek. Onze babyspa in regio Antwerpen is geheel ingericht op het samen tijd besteden. Jullie als gezin hebben dan ook alle tijd en ruimte om te genieten van deze unieke spa ervaring in een veilige omgeving.

Bezoek onze rustgevende babyspa dichtbij Antwerpen

Wil jij samen met je baby een echte babyspa bezoeken? BabySpa Zuiver geeft je alle tijd en ruimte om liefdevol te genieten van alle rust samen met je baby. Boek één van onze arrangementen of behandelingen en kom binnenkort langs in ons wellnesscentrum. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op. Bezoek onze babyspa in de buurt van Antwerpen en brengen samen een speciale middag door.

babyspa antwerpen