Baby Spa Zuiver logo

Floating baby Brabant

Wist jij al dat floating voor je baby erg bevorderlijk kan zijn op het gebied van ontwikkeling en ontspanning? Bij BabySpa Zuiver in Brabant kun je het zelf ontdekken samen met jouw pasgeboren baby. Bij ons kan je baby rustig floaten terwijl jij als ouder erbij zit en jullie samen genieten van een momentje alleen.

 
 
 

Wat doet floating met een baby?

Floating is een steeds populairder wordende behandeling voor baby’s omdat het erg ontspannend voor ze werkt. Maar het bubbelende water heeft meer positieve effecten op baby’s. Hieronder vind je een aantal van de effecten van floating.

Deze kenmerken maakt floating erg aangenaam voor de baby en kan ook helpen om je baby rustiger te krijgen, bijvoorbeeld wanneer deze heel erg onrustig is op het gebied van slaap.

Zorgeloos uitje

Bij BabySpa Zuiver willen we je graag laten genieten met jouw pasgeboren baby. Je kunt het floaten bij ons in de leeftijd van twee weken tot acht maanden doen. Wij zorgen ervoor dat je baby een zwemluier en een drijfband krijgt zodat het helemaal veilig is om in de jacuzzi plaats te nemen. Het water is tussen de 35 en 37 graden en daarmee lekker warm en ontspannend voor de baby. We regelen dat alles voor je klaarstaat en dat het bad gevuld is met vers en gezuiverd water. Terwijl je baby rustig ronddobbert en ontspant kun jij dit moment vastleggen en genieten van het samenzijn met je baby.

Ook als cadeautje

Natuurlijk is het leuk om met je baby te genieten van een momentje alleen. Maar wie weet heb je nog wel meer mensen in je omgeving die je deze ervaring zou gunnen. Daarom hebben we bij BabySpa Zuiver verschillende cadeaubonnen die je kunt geven aan iedereen die jij ook een floating uitje aanraadt met zijn of haar baby. We hebben bonnen van € 10,- tot € 50,-. Je kunt de cadeaubonnen eenvoudig online bestellen en op naam zetten om iemand te verrassen. Of nodig ze uit en kom samen langs bij BabySpa Zuiver!

Ontdek het floaten in Brabant

Wil jij graag eens met je baby naar de baby spa om de kleine te laten ontspannen. Kom dan langs in Brabant bij BabySpa Zuiver, gelegen in Breda. Naast floaten kun je bij ons terecht voor yoga en massages, alles voor jouw baby en de versterking jullie onderlinge band. Bekijk de mogelijkheden en boek direct jouw gewenste behandeling. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen.