Baby Spa Zuiver logo

Floating baby Zeeland

Wil jij een floating behandeling boeken voor je baby in Zeeland? Bied je baby een unieke ontspannen ervaring in onze speciale baby spa. BabySpa Zuiver ligt op rijafstand van Zeeland en geeft jou en je baby de mogelijkheid om samen te genieten. Tijdens de floating sessie staat liefdevol genieten van de band met je baby bij ons centraal.

Hoe werkt floaten?

Floating voor je baby is gebaseerd op het veilige gevoel dat je baby kent uit de tijd van de zwangerschap. In een speciale baby jacuzzi kan je baby vrij ronddobberen. Hiervoor krijgt het een drijfband en een zwemluier aan, die ervoor zorgen dat de baby volledig veilig het water in kan. In de jacuzzi kan de baby vrij bewegen. Het water is met 35 tot 37 graden lekker warm en de bubbels zorgen voor extra ontspanning. Na ongeveer 25 minuten wordt de baby weer uit het water gehaald, omdat het anders te zwaar wordt. Tijdens de floating sessie kun je er als ouder continu bij zijn om echt als ouder en baby van het moment te kunnen genieten.

Floating baby zeeland

Waarom kiezen voor floaten?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor floaten. Zo bevordert het zowel de emotionale als de lichamelijk ontwikkeling van je pasgeboren kindje. Je kunt een floating sessie boeken omdat:

Er mogen per sessie altijd twee ouders mee, maar bij de privésessie kun je met maximaal zes personen mee. Dit geeft je de mogelijkheid om met meer familieleden of naasten dit speciale moment te delen met je baby.

Voordelige tarieven

Bij BabySpa Zuiver profiteer je niet alleen van de rust en de veilige omgeving waarin je baby optimaal kan ontspannen. Je kunt de verschillende behandelingen ook boeken tegen een voordelig tarief. Een floating sessie voor je baby is bij ons scherp geprijsd. Bovendien kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Zo kun je een floating sessie voor je baby ook combineren met een massage en een yogasessie. Daarmee creëer je de ultieme ontspanning voor je baby en kun je de band tussen ouder en baby versterken door het fysieke contact.

Floating baby Zeeland: reserveer nu

Wil jij een floating sessie voor je baby boeken? Bij BabySpa Zuiver ben je altijd welkom om samen met je baby te komen ontspannen. Onze baby spa bevindt zich op rijafstand van Zeeland en geeft jou de unieke mogelijkheid om samen met je baby een dagje spa te ervaren. Boek direct een behandeling of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.