Baby Spa Zuiver logo

Yoga baby Brabant

Wist jij dat je ook aan yoga kan doen met je baby in Brabant? Yogaoefeningen zijn bevorderlijk voor de baby om te ontspannen en zorgen daarmee voor een betere ontwikkeling van je baby. Je kunt al vanaf de leeftijd van twee weken bij onze baby spa in Brabant terecht voor een yoga sessie. Als ouder kun je zo ook een uitje doen met je baby waar jullie band sterker van wordt.

Ontstressen

Net als bij volwassenen is yoga voor baby’s vooral gericht op ontspanning. Het aanhouden bepaalde houding zorgt voor een gevoel van tevredenheid en ontspanning en stimuleert de bloedsomloop. Het versterkt bovendien de spieren van je baby waardoor deze zich verder kan ontwikkelen. Maar vooral is yoga een manier om je baby om te leren gaan met stress. Ook al is je kind nog heel jong, het is belangrijk ze te leren hoe ze om moeten gaan met stress en dat ze leren te ontspannen. Baby yoga helpt hierbij en zorgt voor een heerlijk ontspannen baby.

Spelenderwijs werken aan jullie band

Yoga voor je baby is niet alleen positief voor je baby, maar ook voor je ouders is dit een prettige ervaring. Je kunt namelijk de baby kalmeren en zo de band versterken die jij als ouder met je baby hebt. Het draait hierbij om geborgenheid en vertrouwen en door samen met je baby te bewegen kun je dit opbouwen. Daarnaast is het ook een vorm van plezier die je kunt delen met je baby. Je leert samen genieten en het geeft je de mogelijkheid de aandacht volledig bij je pasgeboren kind te leggen. Dit doe je al spelenderwijs met behulp van liedjes en versjes die je kunt gebruiken voor het bewegen met je baby.

Yoga baby Brabant in combinatie met massage

Bij BabySpa Zuiver kun je yoga voor je baby ook combineren met een massage. Zo creëer je de ideale combinatie van bewegen en aanraken van je baby, wat de ontwikkeling stimuleert en de band versterkt. Aanrakingen zijn zeker voor baby’s namelijk een belangrijke levensbehoefte waardoor ze zich gaan hechten aan hun ouders. Je kunt de yoga voor je baby combineren met:

Yoga baby brabant

Maak een afspraak

Bekijk alle mogelijkheden voor een geschikt programma en kom langs bij onze baby spa in Brabant. We verwelkomen je graag in onze eigen spa waar je een echt moment samen kunt creëren met je baby. BabySpa Zuiver helpt je aan een veilige omgeving waar jij en je baby naar elkaar toe kunnen groeien. Boek direct jouw yogasessie bij BabySpa Zuiver of neem contact op voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden.