Baby Spa Zuiver logo

Baby spa Brabant

Wil jij graag met je baby naar een echte baby spa in Brabant? Dan is BabySpa Zuiver in Breda de uitgelezen mogelijkheid om samen met je kindje in de leeftijd van twee weken tot acht maanden langs te komen voor een ontspannen verwendag. We hebben verschillende mogelijkheden om rust te geven aan je baby maar ook iets samen te doen.

Brabant Babyspa

Voor de ontwikkeling en band met je baby

Een bezoekje aan de baby spa is niet alleen maar erg ontspannen en relaxt maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van een pasgeboren kind. Onder meer het slaapritme kan worden bevorderd door de ontspanning tijdens een massage of yoga sessie. Ook het floaten, waarbij de baby in een jacuzzi drijft, kalmeert de baby en zorgt voor ontwikkeling van de groei. Naast de persoonlijke ontwikkeling is een dagje naar de baby spa ook goed voor de onderlinge band tussen ouder en baby. Samen bezig zijn en contact maken geeft een baby geborgenheid en versterkt de relatie.

Arrangementen baby spa

In onze baby spa in Brabant kun je verschillende arrangementen boeken voor jou en je baby. De basis bestaat uit het floaten, maar je kunt het uitbreiden met extra’s, zoals yoga en massage. Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

baby spa brabant

Er mogen per sessie altijd twee ouders mee, maar bij de privésessie kun je met maximaal zes personen mee. Dit geeft je de mogelijkheid om met meer familieleden of naasten dit speciale moment te delen met je baby.

Veilige rustige omgeving

Bij BabySpa Zuiver vinden we het vooral erg belangrijk dat de baby in een veilige omgeving terechtkomt. We gebruiken daarom alleen zuivere producten en 100% natuurlijke massageolie. Je krijgt ook altijd de ruimte om alle aandacht te geven aan je baby. In onze baby spa willen we dan ook de rust brengen die hoort bij een spamoment bij jou in Brabant. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt mogen er maximaal twee personen mee. Wil je met meer mensen het moment delen dan kun je een hierboven benoemde privésessie boeken. Zo houden we de baby spa rustig en veilig voor iedereen.

Ontdek de baby spa in Brabant

Wil jij de band met je baby versterken en daarnaast de ontwikkeling van je pasgeboren kind te stimuleren? Kom dan naar de baby spa van BabySpa Zuiver in Brabant en beleef een relaxt dagje met je baby! Boek direct een van de verschillende behandelingen of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.