Baby Spa Zuiver logo

Babyspa Etten-Leur

Lijkt het je leuk en waardevol om samen met je pasgeboren baby onze babyspa in de buurt van Etten-Leur te bezoeken? Kom langs met je baby tussen twee weken en acht maanden oud voor een ontspannen verwendag. Kom samen volledig tot rust en werk aan jullie onderlinge band door met elkaar een fijn en rustgevend moment te beleven. Bij BabySpa Zuiver hebben we verschillende mogelijkheden om je baby volledig tot rust te laten komen. Wil je samen iets speciaals ondernemen? Lees hier dan meer over onze verschillende arrangementen.

Etten-leur Babyspa

Bevorder de ontwikkeling van je baby

Naast dat een bezoekje aan onze babyspa in regio Etten-Leur erg ontspannend is voor zowel je baby als voor jou, draagt het ook bij aan de ontwikkeling van je pasgeboren kindje. Bevorder het slaapritme dankzij de ontspanning tijdens een massage of yoga sessie. Onze professionals geven je handige tips over hoe je dit het beste kunt doen. Tijdens het floaten, waarbij je baby in een heerlijk warme jacuzzi ronddobbert in een speciale drijfband, kalmeert je baby en wordt de groei gestimuleerd. Daarnaast helpt een bezoekje aan onze babyspa in omgeving Etten-Leur je ook met het versterken van de onderlinge band. Het is erg belangrijk om veel tijd met je baby te spenderen. Maak contact met je pasgeboren baby en zorg voor een gevoel van geborgenheid, rust en veiligheid.

babyspa etten-leur

Onze verschillende arrangementen

Bij BabySpa Zuiver heb je de mogelijkheid om diverse arrangementen te boeken. Floaten is de basis van elk arrangement, wat je kunt uitbreiden met verschillende rustgevende extra’s. Maak een keuze uit de volgende arrangementen:

Per sessie zijn er altijd twee ouders welkom. Dit doen we om de babyspa in regio Etten-Leur rustig en veilig te houden voor elke baby. Wil je graag dit speciale moment delen met meer familieleden of dierbaren? Boek dan een privésessie. Dan mogen er maar liefst zes personen mee!

Zuivere producten en een veilige omgeving

Bij BabySpa Zuiver staat het voorop dat je baby in een geheel veilige omgeving terecht komt. We werken daarom uitsluitend met producten zonder parfum en parabenen. Onze massageolie bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en al het speelgoed is BPA-vrij. Je krijgt alle tijd en ruimte om samen met je baby te genieten van een rustgevende middag. Een echt spamoment, voor het hele gezin. Wil jij langskomen in onze veilige babyspa in de buurt van Etten-Leur?

Bezoek onze babyspa in regio Etten-Leur

Wil jij de band met je pasgeboren baby op een speciale manier versterken? Gun je baby dan een echt rustmomentje in onze babyspa dichtbij Etten-Leur. Beleef samen een ontspannen ochtend of middag en geef aan ons door wat je persoonlijke wensen zijn. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op met één van onze professionals. Boek het arrangement naar keuze en kom samen met het hele gezin genieten van een dagje wellness!

Babyspa etten-leur