Floating baby Breda

Heb jij al eens nagedacht aan een floating sessie voor je baby in Breda? Het geeft je pasgeboren kind niet alleen de mogelijkheid heerlijk te ontspannen, het is voor jullie beiden een mooi moment samen. Daarom bieden we bij BabySpa Zuiver graag de mogelijkheid om jouw baby lekker te laten floaten zodat jullie samen kunnen genieten.

Ontspannen in warm water

Een baby heeft fijne herinneringen aan ronddrijven in warm water, net zoals het tot zijn geboorte in de buik heeft gedaan. Dat veilige moment kun je jouw baby tot wel acht maanden na de geboorte opnieuw geven. Dankzij floating kan de baby even terug in het moment. Voorzien van een zwemluier en een drijfband kan je jouw baby lekker laten dobberen in een jacuzzi met warm water. De bubbels van de jacuzzi en de lichte druk zorgt voor verlichting van de buikkrampjes van de baby, die hierdoor heerlijk kan ontspannen in de floating baden.

Alle voordelen op een rij voor floating baby Breda

Floating is niet alleen ontspannend voor je baby, maar heeft ook nog een aantal andere voordelen waardoor het een fijne en nuttige ervaring is voor je pasgeboren kind. Floaten zorgt namelijk voor:

Het is dus niet alleen een gezellig uitje om samen te doen met je baby, maar het is ook nog bevorderlijk voor de ontwikkeling van je pasgeboren zoontje of dochtertje.

Combineer met een arrangement

Baby floating is niet de enige mogelijkheid die wij in onze babyspa in Breda kunnen aanbieden. Je kunt namelijk een compleet arrangement reserveren om samen met je baby even helemaal tot rust te komen. Hoe leuk is het om echt een uitje te plannen met je pasgeboren kind? In combinatie met het floaten kun je jouw baby zelf verwennen met een speciale massage of echte baby yoga. Het bijzondere van deze behandelingen is dat het de band versterkt tussen ouder en baby. Bekijk gerust de verschillende arrangementen voor een echt dagje uit.

Ontdek floating baby Breda

Wil jij graag eens kennismaken met floating voor je baby? Kom dan langs bij BabySpa Zuiver in Breda en laat jouw baby heerlijk ontspannen terwijl jij erbij bent. Het is goed voor de baby en goed voor jullie onderlinge band. Boek direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie over deze behandeling.